Hybricon
laddar
framtiden

Laddstationer

Laddstationer

Energilagring

ELEKTRIFIERADE
PRODUKTER
OCH TJÄNSTER

Hybricon erbjuder hållbara lösningar på marknaden och är idag en helhetsleverantör inom elektrifiering och laddinfrastruktur – i första hand energilagring och snabbladdningsstationer. Vår affärsidé föddes redan 2010 och har under åren givit oss bred erfarenhet av elektrifieringens utmaningar. Inte minst när det gäller effektiv batteriteknik och tidsoptimering via snabbladdning. Idag är Hybricon generalagent för två av branschens starkaste aktörer inom transportfordon och laddstationer och tillhandahåller produkter specifikt anpassade för det nordiska klimatet.

SNABBLADDNING
FÖR TUNGA FORDON

Laddning av elfordon är en bransch som ökar varje dag. Hybricon har valt att bidra med snabbladdning för tyngre fordon genom varumärket Winline. En teknikstark och kostnadseffektiv produktserie som ger hög effekt med låga överföringsförluster. Fokus ligger på just snabbheten, där vi bland annat erbjuder luftkylda DC-laddare på upp till 400 kW, eftersom tid är pengar i yrkestrafiken.

Smart energilagring

SMART
ENERGILAGRING

Hybricon levererar fossilfri, smart energilagring.

IDENTIC

Innovativ teknik för bättre fordonsdepåer

VERKSTAD
HYBRICON SERVICE

Hybricon Service servar och reparerar bussar och andra tunga fordon, oavsett märke.

100% Laddbara bussar

PIONJÄRER INOM ELFORDON,
SNABBLADDNING & ENERGILAGRING

Initiativet bakom Hybricon startades 2010 när Umeå stad behövde förbättra sin luftkvalitet. Vi tog oss an uppdraget att hitta miljöförbättringar i form av elektrifierade fordon och laddningsmöjligheter, något som vi i princip var först med i Europa. Den resan har givit oss en djup erfarenhet och kunskap om elektrifieringens utmaningar och hur vi i de nordiska länderna ska tänka kring eldrivna trafiksystem i vinterklimat.