Hybricon VD intervju

Publicerad Tuesday, November 24, 2020 10:24
Pressreleaser

Hybricons nya vd: ”Vi ska vara ett kunskapsdrivet bolag”

 

En bild som visar person, inomhus, person, kläder

Automatiskt genererad beskrivning

Mårten Fuchs, vd på Hybricon, presenterar sig i en ny videointervju.

 

Mårten Fuchs, vd för Hybricon ger efter sex månader sin syn på bolaget i en video som publicerades under onsdagen.

– Hybricon är en envis och uthållig organisation med gedigen kompetens inom eldrivna fordon. Det är klart vi har våra utmaningar, men vi arbetar nu aktivt för att lösa dessa, säger Mårten Fuchs.

 

Hybricon, verksamma inom gröna transportlösningar, utsåg Mårten Fuchs till vd i maj 2020. Han tillträdde den nya tjänsten under sommaren som efterträdare till Johan Suup som numer innehar rollen som teknisk chef. Mårten Fuchs kommer närmast från en tjänst i USA och Alo Tennessee Inc. I Sverige har han tidigare även varit vd för industrisaneringsföretaget Delete. Nu lägger han sitt fulla fokus på Hybricons fortsatta resa:

 

– Vi har jobbat hårt nu under hösten för att komma till rätta med de mer akuta problemen och jag tycker vi har tagit oss an de utmaningarna på ett bra sätt.

 

Enligt Mårten Fuchs väntar inga större förändringar utifrån den strategi som Hybricon satt sedan tidigare. Bolaget kommer dock fortsatt att utveckla sin affärsmodell – hur de ska vara och bli uppfattade som bolag.

 

– Hybricon ska vara ett kunskapsdrivet framåtblickande bolag som kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva lösningar. Och den vägen har vi nu slagit in på, förklarar han.

 

Se hela filmen med Mårten Fuchs här: Hybricon-VD 

 

 

För mer information, kontakta:

Mårten Fuchs, vd Hybricon

+46 (0)72-733 22 09, marten.fuchs@hybricon.se

 

 

Om Hybricon

Vår affärsidé är att utveckla, sälja och leverera kollektivtransportsystem med Ultrafast charging® och depåladdade elbussar, samt därtill hörande service och eftermarknadstjänster. Bolagets kunder utgörs främst av kommuner och kollektivtrafikoperatörer. Ambitionen med varumärket är att signalera hållbarhet och omsorg om miljön, i kombination med tekniskt kunnande. Hybricons aktie är noterad på Spotlight Stock Market med kortnamnet HYCO. Vänligen se även www.hybricon.se.

Senaste nytt

Fullständiga underlag till Årsstämma 20210511

Publicerad Friday, April 09, 2021 13:31
Pressreleaser
Fullständiga underlag till Årsstämma 20210511

Hybricon VD intervju

Publicerad Tuesday, November 24, 2020 10:24
Pressreleaser
Hybricons nya vd: ”Vi ska vara ett kunskapsdrivet bolag” Mårten Fuchs, vd på Hybricon, presenterar sig i en ny videointervju. Mårten Fuchs, vd... Läs mer

Fullständigt underlag till extra stämma 3 december 2020

Publicerad Tuesday, November 03, 2020 08:46
Pressreleaser
Fullständiga underlag till extra stämma 3:e december 2020

 

Telefon

090-770 900
 

Dela vår sida


© 2021 Hybricon Bus System AB
Orgnr. 556936-2196
Information om cookies